Kesä

Vaikka lämpötilat viikonlopun kunniaksi teki kunnon sukelluksen oli tämä viikonloppu selvästi kesäkauden avaus kun pysähtyy katsomaan mitä tehtiin. Perjantaina oli ensimmäiset festarit ja iloista aikaa pitkästä aikaa ihan vain aikuisten kesken. Lauantaina juhlittiin valkolakin saanutta kummityttöäni ja ehdittiin vielä lapsen kanssa pyörälenkille lapsuudenmaiseniini ja tänään, sunnuntaina, ehdittiin leikkitreffata kaveriperhettä, ajella BMX:ää, syödä mummin kalastamista hauista tehtyjä haukipihvejä ja vielä illalla rääppiä pienen ihmisen ristiäiset. Kalenteri täynnä ohjelmaa, rakkaita ihmisiä ja ulkoilua eli resepti täydelliseen kesään.


Vaikka kesä alkoi ainakin kalenterissa niin viileämmässä säässä on ehkä helpompi odottaa lomien alkua. Vaiheittain lomalle siirtyvässä perheessämme lapsi aloittaa ensimmäisenä ensi perjantaina, itse seuraan perässä seuraavan viikon keskiviikkona ja mies heinäkuun alussa. Viime vuonna julkisivuremontti piti meidät pitkälti poissa kotoa joten nyt listalla olisi kaupungista nauttimista. Kasvatuslaatikon kasvien seuraamista, pyöräretkiä Helsingin rannoilla, smothiemehujääkokeiluja ja toivottavasti myös läjäpäin niitä tärkeitä ihmisiä. Ensimmäisten kanssa yökyläilyt on jo lyöty kalenterissa lukkoon ja koko perheen yhteiseen lomaan sujahti myös jo parin päivän pikaloma Tallinnaan. Haaveissa olisi myös seikkailla Tampereelle pyörät mukana, nauttia Turun kesästä ja nikkaroida mökillä lapselle nukkuma-alkovi.

Että eiköhän me pian huomata, että koko perheen yhteinen kolmen viikon kesäloma on ammuttu täyteen ja sitten ollaan jo syksyssä. Onneksi ollaan kaikki siinä junassa, että mitä enemmän kesäksi on ohjelmaa niin sitä kivempaa se on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s