Terveisiä perunakellarista

Ja niin sitä tuli pidettyä vähän kuin huomaamatta kuukauden breikki kirjoittamisesta. Mietin kyllä usein kirjoittamista, mutta kun olisi pitänyt kirjoittaa päädyin enemmin kääntämään kylkeä sohvalla, rapsuttamaan kissaa tai lukemaan jotain. Useimmiten lapselle, koska iltasatukirjaksi valikoitui kaksi sellaista romaania jotka itse halusin lukea. Normaalisti siis kirjoitan blogitekstejä silloin kun mies kailottaa ääneen.


Kirjoitusvire on myös ollut kortilla kun tämä kevät ollut hieman raskas. Tuossa helatorstain kinttaalla alkoi tuntua, että niin tosiaan, olen opiskellut yli 60 opintopistettä korkeakouluopintoja ja tehnyt sivussa täyspäiväisesti töitä, istunut yhden yhdistyksen hallituksessa ja pienimuotoisesti suunnitellut myös yhtä sivutyöprojektia nykyisiin opintoihin liittyen. Ja tämä keli ei nyt varsinaisesti auta kun kesäkuussa kesken terassikahvien niskaansa saa raekuuron.

Lapsesta huomaa myös että tämä kevät on ollut pirun pitkä. Tieto siitä, että kesäloma ei nyt alkanutkaan eskarin kevätjuhlaan, ei varsinaisesti herättänyt suurta iloa taloutemme noin 130-senttisten keskuudessa. Ja ymmärrän äärettömän hyvin lasta. Kun paukut on lopussa niin ne on lopussa. Viikonloppuisin olemmekin vain olleet. Olemme käyneet temppuilemassa läheisen liikuntapuiston tasapainorahalla, pelanneet leikkipuistossa koripalloa, kylväneet siemeniä puutarhalaatikkoon, pelanneet sata erää Muuttuvaa labyrinttia ja lojuneet sohvalla pyjamassa.

Mutta ehkä tästä nyt pian voisi heräillä normaliin tahtiin. Listalla olisi ainakin huhti-toukokuun lukupäiväkirjaa, vähän mediakasvatusta ja sitten tähän ekaluokkalaisuusteemaan liittyen tekstiä siitä mitä yhtä isoa pelkoa meillä on työstetty viime viikkoina lapsen kanssa. Ja yksi täydellisen anti-Strömsöhenkinen vadelmavenepakolaisreissu Tukholmaan. Kirjoitustodennäköisyyttä lisää myös se, että perheemme toinen aikuinen karkaa sunnuntaina Saksaan ihmettelemään miten tulevaisuudessa astmapiippuni menevät pakettiin. Pitkät illat kun istuu yksin sohvalla niin kummasti tekee mieli alkaa avautua internettiin kaikesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s