Vieraileva tähti

Jokainen on varmaan törmännyt BBC:n suorassa lähetyksessä kommenttia antaneeseen isään, jonka videon taustalle änki perheen lapset.  Hänen kokemuksestaan viistatuneena lähtetin perheen leffaan katsomaan Smurffeja ennen kuin aloin työstämään opintoihin liittyviä videoklippejä valmiiksi.

17458160_10155296919858469_4236607979893930078_n

Olisi pitänyt tajuta, etttä kotona piilee vielä yksi vaaranpaikka. Ja että toisilla meillä on pokkaa kävellä istumaan keskelle näyttöä.

Kahdesti.

Ilmeisesti kissa ajatteli, että hänen karvainen persuksensa on paljon esteettisempi kuvamaisema kuin minun hieman alaviistosta kuvattu lärvini. Tosin nämä videot nyt muutenkin on ajanut kissan enemmän tai vähemmän hulluksi. Taannoin kun pidin kotoa käsin videopalaveria töihin tuli kissa katsomaan minua lähinnä sillä ilmeellä että se epäili vähänkin järjen kadonneen päästäni.

Mutta tästä nyt kuitenkin opittiin se, että sitten joskus kun pääsen antamaan videolausuntoa ihan mistä tahansa aiheesta (koska olenhan kaikkien alojen asiantuntija) niin perheen lisäksi täältä kodista häädetään pihalle myös kissa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s