Valitut palat päivästä

Jos omistat kissan älä haaveile säilyttäväsi leikkokukkia missään aaltovaasia kapeammassa maljakossa.

Jos kuitenkin päätät elää varallisesti älä jätä kahta iPadia ruokapöydälle niiden viereen.

Jos nyt kuitenkin päätät elää vielä enemmän kuilun reunalla niin jätä nyt edes lapsen pehmolelu pöydälle. Niin mekin tehtiin ja selvittiin säikähdyksellä kun pikachu imi vedet sisäänsä. Ja väittävät vielä, ettei Pokemoneista ole mitään hyötyä.


Tämä tyyppi sen sijaan ei ole kovin hyvässä huudossa.

Hyvässä huudossa ei myöskään ole se eskarikaveri, joka opetti lapsen laulamaan Hansvilivili Hansvälimäkeä. Tosin vähän olimme miehen kanssa uumoilleet pian se Putoushuumori meidänkin olohuoneeseen saapuu. Tuo korvamato kuitenkin saattaa tehdä hulluksi nopeammin kuin vesikidutus.

Ja loppuun vielä päivän positiivinen yllätys: Oatlyn iKaffe toimii todella hyvin pannukakkumateriaalina. Koska noin muuten päivän linjalle uskollisena päätimme leipoa pannaria ennen kuin katsoimme kaapista onko meillä puoliakaan materiaaleista kaapissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s