Päivän nostot

Päivän hämmentävin:

Päivän hämmentävimmän asian palkinto menee sille kandalaiselle, joka päätti tehoselata blogiani aamulla täkäläistä aikaa kuuden aikaan. Onnistuit hämmentämään jopa WordPressin niin pahasti, että sain puhelimeeni ilmoituksen poikkeukselisesta aktiivisuudesta sivuillani. 

Päivän muistoihin tallennettava:


Mun muru kävi ilmoittautumassa kouluun ja sai tulevien kummioppilaiden askarteleman tikkunuken aapisen Anni-kissasta.

Päivän jännittävin:

Päivän jännittävin ohjelmanumero oli lento Kemiin suunnilleen Lentsikat-leffan Dustyn kokoisella Norran lentokoneella ja etenkin laskeutuminen hillittömässä tuulessa. Keli täällä on vähintäänkin mielenkiintoinen. Tuulenpuuskat puhaltavat ilmat pihalle keuhkoista ja tiet ovat peilijäässä.

Päivän herkullisin:

Työkaverin suosituksesta valitsimme hotellin alakerran ravintolan ja syötiin  reissukaverina olevan duunikaverin kanssa niin hyvä nyhtökauraburgerit, että teki mieli itkeä.

Päivän fossiili:

Hesari uutisoi suden kokoisesta saukosta, jonka fossiili oli löytynyt Kiinasta. Kuusi miljoonaa vuotta sitten sukupuuttoon kuullut mötkäle kuului hampaidensa perusteella äyriäisten ystäviin. Uutinen yhdisti lapsen kaksi intohimoa saukot ja fossiilit joten tätä uutista tutkittiin ilolla aamulla.

Päivän paras kirjoitus:

Emmi Nuorgam kirjoitti viisaita työn ja perheen yhteensovittamisesta. Menkää lukemaan.

Päivän comeback:

Ultra Bra palaa festarilavoille ja nyt itselle on tavoite asetettu Ruisrockin sunnuntaihin. Julkaisisivat nyt vaan ne päiväliput myyntiin. Ei vanha enää taivu rokkaamaan kolmeksi päiväksi.

Päivän uusi yritys:

Pakkasin matkaani Diana Gabaldonin Sudenkorennon. Kirjan, joka muutama vuosi sitten tappoi kaiken lukuhaluni. Katsotaan auttaisiko tämä Kemin eristys siihen, että kirjaa tulisi luettua enemmän. Pakkasin myös mukaan tenttikirjan eli ei tässä nyt voi kuin voittaa. Vai mitä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s