Lastarisuhde Porvoossa

Eilinen lepopäivä teki tehtävänsä ja uskallauduin aamulla lähtemään ystävien kanssa tyttöjen lounaalle Porvooseen. Pieni kaupunki rannikolla on nimittäin mitä parhain laastarisuhde Stars Hollowlle, ainakin kotimaisessa mittakaavassa puhuttuna.


Tällä kertaa Porvoo vielä ylitti kaikki odotukset.

Lounastimme Zum Beispielissä. Pöytä kannettiin täyteen mitä herkullisempia hampurilaisannoksia, laseihin kaadettiin pienpanimoiden limonaadia ja jälkiruoaksi syötiin vielä vähän lisää tautisen hyvää leipää. Ja jos tässä ei nyt vielä oltu riittävän Gilmoreja niin sponttaani Tiernapoikaesitys piti huolta siitä, että tunsit tippuneesi elokuvan lavasteisiin.


Kahviakaan ei tällä reissulla unohdettu. Kävin Skafferissa ostamassa miehelle tuliaiseksi Keakoffeen Arabicaa ja itselleni teetä. Viereisestä Designdelistä ostin herkutteluun lakritsia. Muutenkin vanha kaupunki on täynnä toinen toistaan kiehtovampia putiikkeja, joihin pistäytyä.

Jälkiruoat kävinme syömässä Petris Chocolate Roomissa, josta jokaiselle lautaselle löytyi omanlainen kakkupala ja sielti vitriiniin jäi vielä aika monta makua testattavaksi.


Henkilökohtaisesti parasta tässä Stars Hollowssimulaattorissa on se, että Gilmoren tyttöjen asemasta  seuraksi saatiin vielä hurmaavampaa paikallista äiti-tytärseuraa. Ja ihana lokaali asukas oli vielä lastannut vaunujen alakorin täyteen Hesarin glögitestin voittajalla, joten huomenna päästään kotioloissakin fiilistelemään kunnolla alkavaa joulunalusaikaa.

Päiväretki Porvooseen oli kyllä mitä parhain laastarisuhde akuuttia Stars Hollowikävää potevalle. Kotimatkalle kurvatessanme ohitimme vielä joulukulkueen soihtuineen ja pukkeineen. Ainoa mikä tässä jäi uupumaan oli Kirk virittelemässä kasaan jotain bisnesyritelmäänsä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s