Pitkät 20 päivää

Toisin kuin viikko sitten pelkäsin kissa päättikin pysyä elävien kirjoissa. Ruoka alkoi maistua uusiksi ja käytös oli juuri niin paskiaismaista kuin muutenkin. Eläinlääkäri kuulosti silti oikealta osoitteelta ja hyvä että mentiin, koska testit löysivät kissan virtsasta reippaasti bakteereita. Eilen saimme bakteeriviljelyn tulokset ja hain kotimatkalla antibiootit.


Tältä näyttää kissa, joka ei tosiaankaan aio syödä antibiootteja.

Että kivat 20 päivää meillä edessä. Silleen leppoisasti kaksi kertaa päivässä saadaan painia antibioottitabletin neljännet näpeissämme kissan kanssa joka on päättänyt että hänhän ei pilleriä niele.

Vinkkeinä olemme saaneet pilleriruiskun, mutta vähän epäilemme ettei se onnistu. Ruisku toimii vain jos eläin avaa suuntaan ja tuo kissa ei suuntaan ajatellut avata. Sitten on tullut vinkkejä kätkeä lääke ruokaan ja sitä tässä kai on pakko lähteä kokeilemaan. Kissa on ahnas paskiainen luonnoltaan niin jospa kissan tonnikalan sisään leivottu murskattu pilleri uppoaisi ilman ettemme miehen kanssa näytä viiltelystä innostuneilta.

Vai löytyisikö ruudun toiselta puolelta vinkkejä mitä yhteistyökyvytön eläin saaaan tabletti nielemään. Bakteeri on resistentti oikeastaan kaikille muille antibiooteille joten mitkään laajakirjoiset pitkäkestoiset rokotteet eivät tule kyseeseen ja yksi bakteeritulehdus nyt on sellainen että haluaisimme uskoa, että se kannattaa lääkitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s