Kuin kaksi marjaa

Vanhan blogin puolella näitä identtisiä kaksosia tuli jaettua enemmänkin, mutta tänään kisastudiota katsoessa piti harhaileva katse kohdentaa kahteen kertaan ennen kuin tajusin, että pöydällä on Euro2016-kisamaskotti eikä Ryhmä Haun Riku.


Pehmolelut löytyi täältä ja täältä.

Kieltämättä kisamaskotti on jotenkin luontevampi asia, mutta toisaalta Ylen lähetystä kun seurataan niin olisivathan ne voineet tällä myös hyvitellä niitä pikkuihmisiä, joiden vanhemmat eivät ole vielä hoksanneet, että se Pikku Kakkonen pyörii kisojen ajan Teemalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s