Pidetään kiinni perinteistä

Näemmä meidän perheessä ei vain jäädä lomalle ilman suurta tuhotulvaa.


Suuri tuhotulva tosin tällä kertaa saapui vuorokauden myöhässä. Onneksi naapurissa tarjoiltiin soijabolognesea ja teetä ja illan synttärijuhlatkin sijaitsivat kivenheiton päässä. Juhlaeleganssiin silti yhdistettiin kumisaappaat ja sadetakki.

Sateinen lomanaloitus toimi täydellisesti. Kevät on ollut kiireinen ja varsinkin viimeiset viikot ovat olleet melkoista hullunmyllyä töissä ja olen samalla paketoinut työvalmentajatutkintoani pakettiin. Sade kannusti nyt kuitenkin pysähtymään. Aamulla nukuttiin niin pitkään kuin unta riitti ja sateen tauotessa tihkuksi ehti juosta pihan poikki ja kolme tuntia myöhemmin kotiin. Pienen lepohetken jälkeen käärittiin pilvikuvioiseen pakettiin Lontoosta käsimatkatavaroissa roudattu Frozen tuplabarbiepakkaus ja löydettiin korttilaatikosta överipinkein mustetahratekniikalla askarreltu kortti paketin päälle. Nyt päivän ainoa suuri valinta sitten onkin se, että koska ulkona sade hiipuisi riittävästi, jotta jaksaisin lähteä kärkkymään juhlista rääppiäisiksi luvattua kakkua ja kahvia.

Huomenna sitten pitäisikin ehkä miettiä arkisempia lomakuvioita. Aamulla pyöräillään ensin hammaslääkäriin (koska se viisivuotistarkastus olisi ehkä hyvä käydä tekemässä ennen kuin lapsi on kuusi) ja sitten pitäisi siivota. Hurlumheiarki nimittäin näkyy siinä, että tämä meidän asunto on kaikkea muuta kuin siinä kunnosa, jossa minun mielestäni asunnon pitäisi olla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s