Arki (se ei taida olla mitään syötävää)

Ei uskoisi että neljän päivän pakomatka toiseen maahan saisi kadottanaan arjen niin täydellisesti, mutta niin se vain teki. Onneksi tässä välissä oli yksi päivä arkeenpaluun opettelua ja ne näytti tulevan tarpeen.


Kotonahan ei ollut järkevää ruokaa aamupalaksi joten kissanhakureissulle haettiin aamupala Alepasta. Ja ympyrä sulkeutui kun kotimatkalla samaisen Alepan kohdalla tajuttiin että kissanruoat jäi mökille. Onneksi kissan kohdalla kotoa löytyi sen verran sapuskoja, että selviämme huomiseen.

Itse en kyllä tiedä miten ihmeessä a) muistan palauttaa herätyksen päälle b) pakata kassiin kaikki ne kamat joita tarvitsen siihen, että loman jälkeen pehmeän laskun merkeissä teen myös viikon ensimmäisen työmatkan c) saan mietittyä mitä tässä lämpötilassa lapselle pakataan päiväkotiin.

Loma siis taisi hoitaa tehtävänsä. Nyt vielä kun pääsisi kiinni siihen arkeen. Ensi viikolla toivottavasti myös lisää Lontoosta ja siitä mikä viisivuotiaalle oli reissussa parasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s