Uusittu Akateeminen

Akateemisen kirjakaupan uudistuksesta on kirjoitettu Hesaria myöden eikö mitenkään positiivisessa valossa. Kuulemma Alvar-vainaa pyörii haudassa kun kauppaan on tuotu uusia kalusteita ja tunnelma täysin muuttunut. Kirjoittelu herätti uteliaisuuden ja  kävimme tänään Arkkitehtikoulun jälkeen pyörähtämässä kirjakaupalla.

  
Jotenkin en nyt itse osannut lainkaan järkyttyä niin pahasti lastulevyisistä hyllyistä kuin ilmeisesti olisi pitänyt. Hyllyjen asettelu toimi minusta hyvin ja erityisen iloinen asia oli lastenkirjojen paluu ensimmäiseen kerrokseen. Uusittu lastenosasto palasi ensimmäisen kerroksen perukoille, paikkaan, josta kirjat pari vuotta sitten siirrettiin yläkertaan. Yläkerran lastenosastokin oli viehättävä, mutta ratasaikoina ärsyttävä ja pakko sanoa, etten jää myöskään kapeissa rullaportaissa seikkailuja kaipaamaan. Hyllyt toimi hyvin lapsella ja kuten kuvasta näkyy niin valikoimakin miellytti. Osastolle oli tuotu kiva kiva Muumiteemainen hylly, oletettavasti turisteja silmällä pitäen ja tänään paikalla oli myös Muumipeikko, jonka kohtaaminen oli lapsesta ihan huippua.

Koko kauppaa emme ehtineet tutkia. Mies tsekkasi sarjakuvien sekä scifin ja fantasian tilanteet ja oli pettynyt, valikoima oli supistunut sitten vanhan Akateemisen, mutta toivotaan, että tähän vielä tulisi muutosta. Hullujen päivien aikaan sitten mennään jo seuraavalle visiitille. Siellä on varsinkin lastenpuolelle tulossa tarjoukseen sellaisia kirjoja, jotka olisi kiva saada omaankin hyllyyn.

Jos muuten kirjojen ostaminen lahjaksi pienille miehille tuntuu toisinaan vaikealta niin nyt kannattaa suunnata Akateemiseen. #Pojatkinlukee-kamppis oli käynyt liputtamassa sinne liudan pienten miesten makuun olevaa kirjallisuutta laidasta laitaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s