DIY: Pokedex

Lapsi on löytänyt uuden kiinnostuksenkohteen Pokemoneista. Saamiaan kortteja ja muutamaa lelufiguuria säilötään kuin kruununjalokivia ja hiljattain lapselle selvisi, että on myös olemassa Pokedex-leluja. Pokedex on siis skeneä tietämättömille jokaisen itseään kunnioittavan pokemonkouluttajan apuväline, jolla saadaan skannattua pokemoneista lisää tietoa. Moista lelua ei kuitenkaan ole tullut vastaan ja noin muutenkaan en nyt ihan ollut vakuuttunut lelun tarpeellisuudesta, joten olin ehdottanut että askartelisimme itse leikkeihin sopivan pokedexin.

  
Sairastelun edelleen jatkuessa kaivoimme helmiaskarteluideoita Pinterestistä ja sieltä löytyi idea pokepalloon. Tuosta lapsella sitten se ajatus lähti. Kaivoimme esiin pimeässä loistavia helmiä ja miehen tullessa kotiin hän löysi perheen muut jäsenet pohtimassa miten helmillä pokedexin saisi parhaiten toteutettua. Suunnittelu oli lapsen käsialaa ja toteutus tehtiin yhdessä. Mallina toimi Kalos -alueen pokedex, mutta yhdennäköisyys on ilmiselvä lähinnä viisivuotiaan silmissä. Ja muullahan ei ole väliä. Kyllä tulla pokedexillä kelpaa nyt leikkiä ja se on visusti pakattu reppuun loppuviikon mummolareissua varten.  Meillä siis taas yhdistetään työtä ja perhettä tällä kertaa miehen toimesta ja me jäämme kissan kanssa kahdestaan kotia pitämään pystyssä. Mitähän kaikkea sitä ihminen iltojensa ratoksi keksikään. Pyykkitelineellä olisi kyllä kutistettuja kankaita kuivumassa ja lukulaitteessa kaksikin kirjaston ekirjaa ja Girlsin uusi kausikin on tullut HBO:lle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s